Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Om vägarna i Västerbotten

Det jag just har läst om länets långa och ofta eftersatta vägar måste få en förklaring.

Bärighetsanslagen till befintliga vägar är nedskurna med nästan två tredjedelar. Norrbotten får ca 1,7 miljarder under 2010-2021, Västerbotten ca 0,7.

Nu drivs det subtil "valrörelse" från mer än ett oväntat håll, t.ex. en del verkschefer, så man får väl vänta in lite mer uppgifter omkring detta innan man skriver alltför mycket.

Till dess kvarstår frågorna. Var har misstaget begåtts och hur och när ska det rättas till?

 

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Jag trillar inte in på din blogg så ofta som förr och märker att du inte heller besöker min. Jag har försökt vidga mig lite i min inlägg och du har fått en mer politisk korrekthet – VI UTVECKLAS, är inte det just underbart…..

  Ha den bästa dagen av alla

 2. Jan Nilsson

  Svar till Lisbet Olofsson (2009-10-27 07:24)
  Just nu tycker jag inte man hinner så mycket. Inte ens att fotografera.
  Jag hoppas att jag inte blir så politisk korrekt! Meningen med att komma in sent i politiken är väl bl.a. att man ska kunna och våga använda sina personliga erfarenheter och livsintryck. Hoppas också slippa hamna där allt man pratar och skriver handlar om politik. Många, inte minst en del politikerkollegor tycker säkert ändå att Nilsson är påfrestande spretig och personlig. *s*
  Hoppas du också får en riktigt bra kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.