Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Hängt av slipsen

Har talat över Matteus 25 idag. Förmodligen årets allvarligaste text.

Just kommit hem, klivit ur kostymen och landat på hela ryggen i soffan. Tänker njuta av några lediga timmar, kanske ta en lur om tröttheten kommer.

Haft med mig en mindre del av Agnetas syskonbarn. Äldsteman har övningskört en del. Lillasyster fick bestämma lunchställe och vi har ätit rätt nyttig snabbmat. Där vägras det hamburgare!

Hon gav mig för övrigt en "aha-upplevelse" när jag insåg att hon får börja övningsköra om en dryg månad. Är det möjligt? Eftersom en socialdemokratisk agitator i grannbyn kallar min hårfärg "tomtegrå" så inser jag att det nog är möjligt.

God avslutning på helgen!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Dan Oskarsson

    Det är med glädje jag ser att Pastorn vårdar min bikt på facebook. Påminns om att ibland så måste jag nog vara snällare mot dig, men tomtegrå är den mest korrekta beskrivningen hur jag än ser på det 😉

  2. Jan Nilsson

    Svar till Dan Oskarsson (2009-11-22 17:15)
    Slipper i alla fall färga håret grått!
    Snällare? Nej, ta ut svängarna ordentligt. En moderat som gick samhälls och ständigt omgavs av bokstavsvänster när du var i koltåldern får lite nostalgivibbar när man hör dig. Jag kan sända över lite beprövade formuleringar. Ös på, ta i, i alla fall fram till slutet av september! *s*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.