Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Lite mycket

Man borde väl inte skylta med skral planeringsförmåga och bristande självinsikt, men just nu känns livet lite hektiskt. Jag kan inte skylla på någon, får bara hoppas att jag kommer ihåg hur det blev till ett annat år, om jag lever.

Det är en väldig mängd saker som ska vara gjorda de närmaste veckorna. Flera har stor betydelse för andra människor, somt är omöjligt att skjuta upp. Dit hör förstås sådant som är stadgat i lagar och förordningar. Terminssluten har blivit ännu mer stressiga de senaste åren på grund av nya "uppfinningar" i skolans värld.

Samtidigt har jag upptäckt att inte en helg är helt ledig fram till första januari då jag ska resa bort ett par veckor. (Inte direkt på semester) De ideella åtagandena infaller de dagar då man skulle kunna ha dragit sig bort från offentligheten.

Resan, ja. Idén att lägga halva på lovet så att den inte skulle drabba skolan så mycket känns inte lika vettig nu som när jag kläckte den. *s*

Jag kommer nog att försöka dra mig undan ett och annat de närmaste veckorna. Det känns nödvändigt. Liksom att försöka öva på ett ord på tre bokstäver….

 

Ursäkta om det känns som en gnälltext!

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.