Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Holmlund och miljöpartiet

Såg just en bloggtext där Holmlund i Umeå skäller på Vattenfall över att så många kärnreaktorer står. Han spekulerar t.o.m. om de repareras och underhålls av ren spekulation.

Det kanske inte verkar smart av honom, men då ser man inte hela bilden.

Holmlund företräder en mängd socialdemokrater som jag gissar är ungefär lika glada över kopplingen till Miljöpartiet som de skulle vara över över xxxxxxxxxxx. (Censuren inträdde, det var dock inget fulord) Inget fel på det partiets goda miljövilja, men konsekvenserna av deras politik är oöverblickbar. Litegrann ser vi av den just nu, i elpriserna. Deras politik skulle göra att vi tappade resurser både till välfärd och miljöinsatser.

Det är nu man ser att han är rätt smart ändå. Han gör den riktiga kopplingen mellan skenade elpriser och ett antal stående reaktorer. De ska ju gå nu när min vindmölla står still. Eriksson & Wetterstrand och deras osedda efterträdare ska på 8-9 år stänga ner alla reaktorer, minst en och en halv om året. Holmlund skäller på Vattenfall, medan ljuset för de tänkande faller på en naken kung och drottning.

Man har mycket att lära av kommunalrådet…

 

DN SvD

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.