Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Sakta och inte så säkert

Ett par uppgifter till har klarats av ikväll. En sändes just med mail. Väskor och lite packning har kommit fram.

Flera saker är inhandlade idag, bl.a. en lite udda medicin. Jag hade tänkt göra vad jag kan för att undvika Indienmage den här gången. Om inte annat för att slippa se doktorns leende när han påstår att jag inte är tillräckligt selektiv i födovalet.

Jag övar ständigt på doktorns kollegas råd: "Peel it, boil it or leave it!" Den här gången kommer jag också att vara mindre ödmjuk och försiktig när jag avböjer alltför stora portioner eller kyckling som ser ut att vara måttligt upphettad. Det är vanligt att man som en sorts "hedersgäst" får alldeles för mycket mat där den är dyr och allt annat än självklar. Det är inte bra om magen är överfull när dess verkmästare beordrar full back i maskin.

Tre tunga bitar och ett drygt tiotal lättare är kvar på arbetslistan, som tyvärr utökas då och då. De får ta huvuddelen av min nyårsafton.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.