Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Kliande myggbett i januari

Det ar en ny erfarenhet att kliva ut ur bilen och uppleva att glasogonen immar igen.

Det hande idag nar vi akte fran Nagercoil till Indiens absoluta sydspets dar bl.a. Gandhis masoleum ligger. Immiga glas ar annars nagot vi glasogonbarare erfar nar vi kommer in i stugvarmen en kall januaridag. Forklaringen ar indiernas forkarlek for full ac mest hela tiden kombinerat med varm och fuktig luft.

Om nagon blir avundsjuk pa oss som far vara i varmt klimat sa kanner ni inte mina myggbett. De kliar hemskt och blir till elaka "bullar". Bengt sager att det ar loppor, men jag har sett dem som biter. Det handlar om en obesvarad karlek. Myggorna har utvalt mig och skippar Bengt och Anders. Mina kanslor for dem ar inte alls lika varma.

I morgon ska vi kopa mer malariamedicin, vi fick alla en del bett i ett omrade dar lokalbefolkningen sager att en del far malaria. En dos ar tagen, men sen forsvann medicinen i samband med kladtvatt.

Nu ar klockan 22 har, imorgon 0730 (!) ska vi inviga en utvidgning av barnhemmet har. Kanske darfor bildhanteringen inte ska fungera. Jag skulle helt klart bli sittande en stund om den funkade.

Forsoker aterkomma.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.