Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Det där www….

Mamsen var lite irriterad nyss, inte mycket, men litegrann ändå.

"Man får nog dra in den där ledningen till sommar´n så man kan skaffa en dator. Man blir ju så bakom när det är det där www överallt och man ingenting begrip…"

Hon hade gärna velat följa med på bloggen när vi var borta, men då var det ju det där med datorn. Jag upplyste henne om att hon kan få det hon behöver för ett par tusenlappar och att hon inte behöver dra in fiber.

Då tände hon till, positivt alltså. Hon kanske slår till kring 82-årsdagen.

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Kicki Axengrip

    Va gulligt 🙂 Jag har ju det där vackra korten som hon målade för 1 år sedan. Det verkade inte finnas något darr på handen där inte så lite www går nog oxo bra att handskas med 🙂

  2. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-01-23 11:13)
    Det är väl så. Hennes förste chef, dåvarande direktören på Handelsbanken i Nyåker, hade ett valspråk som hon påminner om ibland. Kanske sammanfogades det med mammas medfödda terriernatur. ”Du ska aldrig ge dig!”

  3. Jan Nilsson

    Svar till Gunnel Forsberg (2010-01-23 12:37)
    Tackar! Hon ska få titta igenom texter och bilder från Indien när jag piggnat till. Då ska hon få knappa själv så att hon får känna om det är något att satsa på. Hon gick en nybörjarkurs härom året, men sedan blev det paus ett tag. En väninna som fyller 90 i år har dator och nu har mamsen tröttnat på att känna sig så ”bakom”. *s*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.