Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Bekymrande om energin

Tre dagar i rad har jag haft längre samtal med en praktiskt och teoretiskt mycket initierad man som utbildar och forskar inom detta med elektricitet.

Han är bekymrad över mycket av det vi gjort och inte gjort de senaste decennierna. Över hur vi ska kunna möta dagens och morgondagens utmaningar och inte minst den ofta ytliga och korttänkta eldebatten.

Jag ska se vad jag kan smälta och vidarebefordra, men det kan hända att det kommer några blogginlägg om elkraften framöver. Några eventuellt irriterande, motvalls och politiskt inkorrekta. Vissa saker är enligt politikens grundkurs förmodligen helt olämpliga att säga ett valår, men de kan behöva sägas.

 

DN

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.