Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Det känns tryggt! Ser att Ohlyansen satsar…

Det känns tryggt! Ser att Ohlyansen satsar dubbelt och mer därtill även på järnvägen. Som överallt annars. Det här är gänget med pengar! Förutom att alla utgifter ska ökas riktigt rejält ska det bli mindre viktigt med arbetslinjen. Helst borde vi väl höja ungdomslönerna lite till också, samtidigt som Östros dubblar arbetsgivaravgifterna för dem. De har ju lite onödigt lätt att få jobb. Visst känns det tryggt? (Eller var det tryckt?) 😉

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Förlåt Jan, men att sänka skatter utan egna pengar utan göra det med lånade pengar är väl också något att göra sig lustig över! Om det nu verkligen ÄR så att pengar lånats för att ge folk mer i plånboken efter skatt.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-04-27 08:30)
    Det är inte så, Kalle. Ska ta det i en bloggtext, blir för lite utrymme här. Men du kan börja med att fundera över hur Östros oupphörligt skällde på Alliansen för att man inte använde upp det man hade i ladorna – för ett par år sedan. Igår sa förresten en pensionerad S-politiker till en god och pålitlig vän att han inte skulle sörja om det blev borgerlig seger i höst. Det är nog så att en och annan också på den kanten tänker på det viset. Alliansen har idag en mer ansvarsfull och jobbgenererande politik än Sahlin & Co. Eller kanske man ska säga Wetterstrand & Co?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.