Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Blommor i öst

Hade med den riktiga kameran ikväll, men det är klart att iPhonen är aningen snabbare när det gäller publicering.

Här kommer några av blommorna i Umeå. Visst är det fint, särskilt för att vara i Umeå 18:e maj.

Jag tog en bild på skräpet ip apberget också, men den var så deprimerande att jag inte publicerar. Vid en punkt kunde jag se 16 eller 17 soptunnor från apberget på Umeås rådhustorg. Den miljöförstörare som säger att man släpper allt rakt ner och låter andra städa för att det fattas sådana är ute i ett väldigt ogjort väder.

Nu görs väl den där nedskräpningen just för att reta sådana som mig, men det kan inte hjälpas att jag blir lite bekymrad om framtiden när jag ser hur det ser ut. Hur ska man göra vid 40 om man gör så här när man är 14 eller 17? Jag vet faktiskt inte att jag har sett någon skitigare stadskärna än Umeås på väldigt länge.

Amsterdam var iofs värre för tre år sedan när Mariaskolans högstadium besökte staden. men då hade man haft en hejdundrande stadsfest som slutat på morgonen.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.