Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Tack poliserna!

Med något enstaka, nästan glömt, undantag har jag personligen nästan alltid haft goda erfarenheter av polisen. Trots att de ibland, framför allt i "lymmligare" dagar, inte alltid gjort precis vad jag velat eller funnits just precis där jag velat ha dem. : )

En annan sak är att man sett spår av poliser som varit mycket olämpliga för sin uppgift. Men sådana exemplar finns i alla yrken och deras är inte det enklaste.

Ikväll gjorde några poliser i Umeå en insats som kommer att berättas för många och som kommer att höja kårens status bland dem som hör det. Man gjorde en tjänst som inkräktade på minst en polismans fritid och som ingen hade kunnat kräva eller förvänta sig.

Insatsens betydelse var väldigt stor för en ung person. Tack ska ni ha!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.