Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Under stor ambivalens. Pannkaka eller klassiska…

Från mobilen

Under stor ambivalens. Pannkaka eller klassiska chaffisrätter? Som just chaffisar sitter Jan och jag och äter. Egentligen lunch, trots tiden. Kabiner med sköna sängar och dusch har vi också fått. Man kanske skulle satsa på det här med busschaufför?

6 kommentarer

  1. Leif

    Jan, om det varit mjölk i glasen så hade det varit en fullvärdig måltid minsann, nu såg det lite rumphugget ut.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Leif (2010-05-31 23:25)
    Leif, så är det. Nu fanns inga produkter från Norrmejerier att tillgå och då blir det gärna lite rumphugget. Däremot åt vi möjligen något från Swedish Meats igår. Nu har vi kommit till botten i frysen och siktar på sista måltiden i höjd med Sundsvall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.