Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Kaj Johanssons i Vännäsby har förberett sig…

Från mobilen

Kaj Johanssons i Vännäsby har förberett sig för sin 50-årsdag i morgon, såg vi just. Vädret ser inte bara lovande ut, men det kan bli bättre än  prognosen.  Drygt två decennier sedan jag jobbade där en kort period. Nu är företaget dubbelt så stort. Grattis på födelsedagen, så här lite i förskott!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. kevin

  hejsan riktigt fina bilder går 1 i gymnasiet och ska utbilda mig till lastbils chaufför ska bli så jävla kul att köra 🙂

 2. kevin

  a tack ska du, ha har velat bli lastbils chaufför sen jag var mycket liten många säger att man tröttnar efter ett tag men det tror jag inte jag kommer att göra.

 3. Jan Nilsson

  Svar till kevin (2010-12-27 00:49)
  De flesta håller på med olika saker i olika tider av livet, det kanske du också kommer att göra. Men jag tycker absolut du ska ta så många körkort du kan när du känner för det. Jag har haft nytta av både lastbils- och busskort, fast jag mest sysslat med helt andra saker.
  Nu är många chaufförer lite äldre så det kommer förmodligen att finnas bra med jobb också. Än en gång, lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.