Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

God hjälp från andra blocket

Talade med en socialdemokratisk vän som är synnerligen insatt inom ett av de områden där jag kanske kunde ha en del av mitt levebröd framöver. Beroende på hur folk kryssar….

Det är satsning på riksdagen som gäller, men eftersom man är Moderat och står för arbetslinjen så gäller det ju att förbereda sig på olika utfall. Det är riktigt intressant med de råd, tips och erbjudanden som kommit. Vissa saker som erbjudits har varit lite extra lockande då de inneburit att även Agneta haft ett arbete, vi har ju sagt upp oss båda två. Hon är den kompetentare av oss på flera områden, så hon borde annars inte ha så svårt med jobb.

Det var ett intressant samtal, det jag började skriva om. Min vän svarade på min fråga och svarade sedan på flera jag inte hade ställt. Han satte en hel myrstack i mitt huvud och serverade en meny av möjligheter inom "mina områden" som jag inte hade tänkt på.

Det blir en spännande höst det här. Spännande att se vad som är meningen.

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.