Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Att vinna en och allt. På allianssidan får…

Att vinna en och allt. På allianssidan får vi glädja oss åt också den senaste opinionsmätningen. Ca 4 % ledning är bra, men kan fort krympa vid "snaskighetsattacker", ryktessläpp eller saker som sparats till gynnsamt läge i valrörelsen. Att även skillnaden mellan M och S är kring 4 % är positivt, men alla "moderata socialdemokrater" har inte bytt parti. Många är kvar av tradition, trots allt. För ett långsiktigt hållbart Sverige måste vi våga prata politik och fortsätta vinna enskilda. Vinner vi alliansare en var är saken klar. För säkerhets skull siktar vi på fem. Glöm inte att säga att de ska kryssa, och tipsa om vem! 🙂

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.