Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Det blir rödgrön röra. Fick nyss höra…

Från mobilen

Det blir rödgrön röra. Fick nyss höra att vi får besök om en stund. De hade inte heller ätit så vi utökade lite. Nilsson lagar ratatouille. Den enda helt acceptabla rödgröna röran. 😉

Etiketter: ,

8 kommentarer

  1. kattis

    tur jag nyss ätit såg då inte gott ut med all den paprikan, du skulle varit hära vi åt mamma scans hamburage på grillen GOTT , nyttigt, ja vet inte, men jag tog rålök till, gills de smaklig middag

  2. Jan Nilsson

    Svar till kattis (2010-07-28 20:51)
    Vad du gnäller, Kattis! Det här var ju i början, såg annorlunda ut då det kokat ihop en timme. Får jag säga det själv smakade det riktigt gott. Det blev helt vegetariskt, åts med råris. Vi skippade sovlet.
    Nej, bara rå lök gills inte. Mera grönt ska det vara.

  3. Ann-Sofie Forsberg

    oj oj, oj måste bara göra ett inlägg, inte för din rödgröna röra jan, skulle säkert ätit med god aptit, oavsett färger……jag är ju sån:) , men om man skall äta hamburgare så investera i en hamburgerpress från sagaform och gör dina egna, kör 500g köttfärs( helst älgfärs) i matberedaren med timjan,grillkrydda,salt och peppar tryck ut dem med pressen och 5 min på grillen……OSLAGBARA!!

  4. kattis

    gnällig är det så du ser på andra människor när de har en åsikt som inte är som din, ILLA jan, det är ju valtider, TUR att väljarna får se hur du tänker INNAN valet.

  5. Jan Nilsson

    Svar till kattis (2010-07-30 15:32)
    Vet ju att du kommer att kryssa mig ändå, Kattis. 🙂 Jag får bjuda dig på mat där ratatouillen ingår nån gång. Kan ta mindre paprika då. Eller också tar vi något med blåbär kanske? Trevlig helg och hälsa folket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.