Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Trevligt telefonsamtal

Fick ett väldigt trevligt telefonsamtal i morse. Det var Ingemar "Wild Warrior" Svensson från Ersmark, Skellefteå, ägare till motorcykeln som jag satte in några bilder på härom dagen. Vi pratade länge om både det ena och det andra.

Jag kunde berätta något han inte visste, att hans motorcykel fanns på ett stort foto i VK i går. Eftersom han var i Umeå just nu så rekommenderade jag honom att åka förbi där och försöka få sig ett exemplar. Det ordnade sig bra och nu är han på väg hem med ytterligare material till urklippsboken. Jag har också lovat att maila honom mina bilder på "hobbyföremålet".

Han gillade bilderna och det jag skrivit. Det var bara ett litet fel. Själv var han ju "flergenerationers" socialdemokrat och det här var ju en "moderatblogg". Ingemar och jag delade uppfattningen att det är märkligt att det är så mycket hysch-pysch kring vad man röstar på här i Sverige. Det kan förstås bero på att vi båda har ett annat förhållningssätt till offentlighet än många andra ; )

Han sorterade in mig under en speciell kategori moderater han mött och hade han inte (än så länge) varit sosse så hade han kryssat mig. Vi löste det så att han skulle rekommendera dem "på andra sidan" som han pratade politik med att kryssa M-Nilsson på plats nummer fem. *s*

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.