Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Det blir spännande att se

Pratade just med en från ett av våra samarbetspartier i Vännäs.

Vi tar naturligtvis inte (som allas vår Kalle antyder) ut några segrar i förskott, varken i riket eller Vännäs. Vänstersidan är traditionellt mycket starka i Vänmäs och har flera duktiga företrädare. Samtidigt var det inte många hundra röster som skilde blocken 2006. Det finns en klar möjlighet att det skulle kunna bli maktskifte i Vännäs, vilket känns spännande.

Oavsett om jag skulle bli inkryssad till Riksdagen eller inte så hoppas jag att få vara med i det politiska arbetet i och för Vännäs. De "inre" förutsättningarna för ett väl fungerande borgerligt styre i kommunen har kanske aldrig varit bättre.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.