Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Sabotage

Det är allvarligt med all förstörelse av valaffischer och annat sabotage av demokratin.

Både Moderaterna och socialdemokraterna har hittills drabbats av det i lite större skala, men alla får nog sin del. Det är inte ok att förstöra andras material, hur illa man än tycker om politik och parti.

Det som ser ut att vara gjort av ganska aningslösa pubertetsgossar och som slår lika åt alla håll är inte oförargligt, men det är klart att det som sker med partistöd är allvarligare. Då tänker jag t.ex. på förstörda moderataffischer där man sedan klistrat upp Ung Vänsters ovanpå. Jag är övertygad om att moderpartiet kommer att ta tag i det.

För egen del kommer mina affischer att vara mindre än deras som har partistöd. Det kan hända att det blir kommentarer på utformningen, men det får jag ta då.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

 1. lf

  Men du Jan i princip ser jag numera bara bilder av en massa fordon av större kaliber på din blogg.Gamla bensinslukande monster från USA.Jag tror att du är en energislösare av stora mått.Och framförallt rekommenderar det till andra,så pastor som du är.

 2. Jan Nilsson

  Svar till lf (2010-08-19 18:50)
  Apropå affischsabotage?

  Bilar är det enda du ser på bloggen? Oj, jag glömde dina skygglappar. *s*
  Man kan alltid göra mer, men min stuga har solcellsel. Huset vi bor i värms av vindkraft och jag kör en miljöbil som drar knappt halvlitern.
  De ”bensinslukande monstren” från förr går ibland inte 100 mil per år. Att tillverka en ny bil tar mer resurser än att köra en gammelbil så i årtionden.
  När det gäller de sista inläggen med fordon så är förhållandet 5-9 till gamla europeiska fordons fördel. 5 jänkare och 9 européer.
  Får man gå och titta på Motormuséet i Vännäs? Tänkte snart göra det igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.