Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Bodström och Kim Jong Il

Bitvis nästan lite styggt, men onekligen intressant.

Den hittillsvarande socialdemokraten Leif GW Persson har beslutat sig för att ta handen och rösten från sina föräldrars parti.

I dagens krönika talar han till en del om varför. I nästa tänker han tala om vad det blir istället. Jag tror mig veta vad det blir, men det blir spännande att läsa motiveringen.

En god vän som brukar läsa de socialdemokratiska norrlandstidningarna på nätet sa för någon timme sedan att ingen hade kommenterat senaste Siforesultatet. Ingen av oss var väl storförvånade, men lite konstigt är det väl ändå.

 

Kom ihåg, ingen sedel utan kryss!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Pär Andersson

    Men om du följer vad GW skriver kommer du att märka vissa likheter med den väg den ”starmtokige” Göran Skytte tagit. Se bara de nedgörande krönikorna om författaren Björn Ranelids privatliv. GW ägnar sig åt ett effektsökeri som med stor säkerhet kommer att förpassa honom till samma flummiga skuggtillvaro som Skytte befinner sig i.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Pär Andersson (2010-08-22 17:09)
    Jag har inte följt Leif GW P så mycket, inte läst något han skrivit om Ranelid. Kan hålla med om att han ibland tar ut svängarna.
    Förstår dock inte vad du menar med ”starmtokig” i fallet Göran Skytte. Har inte heller uppfattat att han befinner sig i någon ”skuggtillvaro”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.