Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Socialdemokrater för RUT

Mona Sahlin har partikamrater som inser att det är bättre att säga ja till Alliansens Rut än att virra på med butler i centrala Stockholm. Här skriver några av dem om insikten i Aftonbladet. 

Förmodligen blir de ganska ensamma bland S-politiker och S-debattörer om att erkänna det en stor majoritet av svenska folket för länge sedan insett. Valmaterialet och affischerna mot RUT är dessutom redan tryckta.

Gräsrötterna som tycker att partitopparna är ute på vidderna skriver sällan debattartiklar. Jag hoppas att de istället röstar efter sin övertygelse.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Arbetare

    Som jag just skrev på en annan blogg;
    Innan Rut infördes hade redan många företag (ex Vattenfall och många andra)infört subvention av städning hemma hos anställda som förmån.
    Det skulle med säkerhet ha spridit sig till norm hos de flesta företag, om inte regeringen klampat in och avbrutit den spridningen med skattepengar. Företag gör som andra företag. Nu har det blivit en omöjlig fråga, så släpp den-moderater- låt företagen fortsätta på sin linje och det löser sig.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Arbetare (2010-08-23 20:17)
    Tror inte det. Det skulle bara ha blivit något för några få nyckelpersoner. Nu är det något för många och blir något för allt fler. Sammantaget kommer vi som samhälle och skattebetalare att tjäna mycket på det här. Det är jag övertygad om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.