Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ett råd från en anställd

En ung kvinna som jag tidigare varit chef för kom just med en fråga.

Hon undrade varför jag svarar på alla kommentarer. Varför jag tar tid till att göra det, om det verkligen är vettigt att använda tiden till det?

Det kan man förstås fråga sig. Jag hade den ambitionen när jag började blogga. Tycker att det hör till hyfs och fason och vill gärna ha en dialog. De kommentarer som inte har ett konstruktivt syfte och som inte är gjorda med önskan om dialog kan man kanske fundera på om man ska besvara.

Någon har jag slutat svara. Då handlar det om en som frågat/påstått/förvridit samma sak flera gånger och inte gett sig trots svar. Då vill man inte ha något något, utan bara svärta ner. Då kan jag använda tiden till annat och låta alla kommentarer från ett sådant håll vara.

Det blir svårt med gränsdragningen. Tack för rådet, jag ska fundera på saken.

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. mattias

    det faktum att du svarar på allas kommentarer tycker jag är jättebra, visst finns det undantag men de allra flesta kommentarer förtjänar ett svar och där tycker jag att du är bättre än de allra flesta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.