Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Normalare nollning

Ikväll blev det en övningskörningstur med en ung släkting som behövde öva lite.

Det gick att kombinera med affischering och denförde oss in på Rådhustorget. När vi släntrade mellan valstugorna stötte vi på en vilsen student som jag började prata med. Efter lite allmänna frågor och politik kom kvällens ärende fram. Det var nollning på gång och en av sakerna på listan var att man skulle tala med en politiker om SLU. Samtalet skulle dokumenteras med mobilkameran.

Killen hittade några kompisar som kunde filma och det blev en intervju, nej tre! Fler SLU-studenter anslöt och tre blivande jägmästare intervjuade mig. En anknytningspunkt var att jag faktiskt "pryade" som jägmästare i nian.
Jag fick veta saker jag inte visste och en studentorättvisa har jag lovat blogga om ikväll. Det blir när jag kommit hem.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.