Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

SLU kryssar Nilsson

Som jag skrivit om tidigare så letade SLU-studenter politiker på stan ikväll. Det är inte tvärgott om såna som går lösa på kvällarna i Umeå.

Efter de tre samtalen nere på torget fortsatte Isak och jag vår affischeringssväng runt stan. På Ålidhems centrum blev det tre filmade "intervjuer" till. Det kan förstps hjälpa till med identifieringen när det står ett stort M på ryggen och "Kryssa Jan" på bröstet, men det var ändå lite speciellt. Sex träffar.

Jag visste faktiskt inte att Sveriges Lantbruksuniversitet sorterar under Jordbruksdepartementet istället för under Utbildningsdepartementet. Det finns kanske goda skäl för det, men jägmästerämnena jag pratade med var delvis kritiska till saken. Några påstod att SLU-studenterna därför inte var berättigade till studentrabatter överallt.

Skulle det stämma låter det mer än lovligt dumt. Om man studerar till agronom, jägmästare, veterinär, läkare eller lärare så är man väl lika mycket student, har samma svaga ekonomi och borde vara lika berättigade till studentrabatter.

Ska kolla det där.

 

 

 

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Christina Lidström

  Vilken tur att dom träffade dig! Du gör ett gott jobb inför valet men jag är övertygad om att du även fortsätter efter den 19 september så därför kommer jag att kryssa JAN.
  Lycka till
  Christina Lidström, Moderat från Bjurholm

 2. Jan Nilsson

  Svar till Christina Lidström (2010-09-02 11:21)
  Christina, tack för dina vänliga ord. Och inte minst för ditt kryss!
  Ska förbi Bjurholm och småaffischera lite i morgon. Tänkte först åka till stugan i Agnäs efter valmötet ikväll, men är lite orolig för att rå stugkyla inte vore allra bäst för den lurande förkylningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.