Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Debatt med Jonas Sjöstedt

Onsdagen den 15:e blir det valdebatt i Vännäs mellan Jonas Sjöstedt och mig. Det är inte klart med tid och plats och debattledare, men vi har en "Facebooköverenskommelse" om saken i alla fall.

När jag kontaktade Jonas om debatt föreslog jag att den skulle hållas i inlandet. Dels för att inlandsfrågorna inte ska komma bort i den stora helheten, dels därför att det gärna blir för starkt kustfokus i valrörelsen.

Nu hamnade vi i mitten av Umeåregionen ändå eftersom Vänstern i Vännäs enligt Jonas ville ha debatten här. Jag accepterade, kanske lite oövertänkt. Tanken är gissningsvis att EU-parlamentarikern och debattproffset Sjöstedt ska mosa blåbäret på dess hemmaplan. Då blir det ju även lite lokalpolitisk "profit" av det hela. *s* Självklart är det också roligt att vara i Vännäs och jag hoppas få bjuda Jonas en del motstånd.

Eftersom Vännäs är ett av ställena där det kan bli majoritetsskifte lär han ha god support från det rödgröna maskineriet. Ur den aspekten blir det kanske inte riktigt vilken debatt som helst.

Återkommer med tid och plats. Vännäsmoderaterna ska språka med Vänsterpartiet om det och lite annat.

 

Och du vet, ingen sedel utan kryss! 😉

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.