Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Sista Sandselebilderna

Ser att det blev alldeles för få bilder av utställare och lokala "knallar", men det blev liksom inte så mycket tid till fotograferande.

Det fanns inte bara mat i och utanför logen, det var lite av varje. Blir det ett nytt år och man inte bor allt för långt bort så tycker jag att man kan ta en tur till Sandsele matmarknad, i början av nästa september. När marken har burit frukt och man kan handla allt från lokalproducerad köttrik korv, till utsökt mandelpotatis, smycken och fyrhjulingar.

Om så många politiska partier är där nästa år återstår att se. Det kunde kanske vara idé att åka dit bara för att se efter.

 

Den mest lokala moderaten, Daniela, blev inte med på den här bilden, en ung kvinna vars efternamn har ramlat ut ur minnet just nu. Några hade också åkt till Storuman för att kampanja efter lunch, annars var det här gänget. På bilden från vänster Elisabeth Björnsdotter, Lycksele, Anna Hedman, Storuman (bördig från Sandsele/Sorsele)  och så undertecknad. Vi står på riksdagslistan allihop. Elisabeth och Anna dessutom på landstingslistan och Anna och jag på våra hemkommuners listor.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.