Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Motverkad försoffning

Har börjat fundera på om jag är övervakad. Om doktorn möjligen har en liten kamera uppmonterad i vårt kök.

Ganska ofta när jag just lagt mig på soffan och ögonlocken blir tunga så knackar han på dörren. Så också idag. Det verkar rycka i hans gångfot ungefär när jag blir sömnig. Eftersom jag vet att jag behöver det tvingar jag upp kroppen och följer med. Även idag när duggregnet fyllde luften under de lågt liggande molnen. 45 stärkande promenad- och samtalsminuter blev det.

Får fråga doktorn hur han känner på sig när man just håller på att bli soffliggare. Kunde vara bra att behärska konsten om några av mina potentiella röstare i omgivningen frestas att ligga på soffan eller låta bli att kryssa. 🙂

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.