Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Holmlund

Igår kampanjade jag en stund i närheten av Holmlund utanför OBS. När mitt material höll på att ta slut frågade jag om jag kunde få lite av honom om det blev kris och se där var han inte knusslig! Han hade ett par tusen lappar kvar.

Nu gick det inte därhän, men däremot fick jag ge honom en kokbok och en personvalsfolder. Jag rekommenderade honom att kryssa mig. Då kunde han i samma smäll minimera risken för att det där partiet ni vet blir vågmästare. Kommunalt kunde han rösta som han brukar.

Holmlund höll god min och kampanjade vidare, men jag är nästan säker på att han inte lyder mitt goda råd.

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.