Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Inte alltid som man tänkt

Hade tänkt sova nu, tror det kunde behövas. Men, olika saker gjorde att jag fortfarande är vid valstugan på Rådhustorget. Det var problem med ström och ljus när MUF skulle dra igång kvällsöppet. Det blev till att åka till OK och skaffa ett par saker.
Egentligen skulle jagbara hämta M-banderoller till Vännäs för i morgon, men jag är kvar än. Det har varit många unga att prata med. Skola, framtid, arbetstid, sjukförsäkring, de horribla beskyllningarna som nu haglar från den den lite desperata sidan – det finns mycket att prata om.
En rolig "kväll".

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. mattias

    tycker inte att den rödgröna sidan varit särskilt tuffa, kritik är inte fel, det finns mycket att kritisera…och allt som är jobbigt för er moderater att svara på är inte automatiskt desperata attacker från den andra sidan…fall inte in i Edward Riedls desperat enögda syn på politik.

  2. Agneta Pounu

    Hej!
    Jag har vacklat fram och tillbaka när det gäller vilket parti jag ska rösta, men när jag hörde Fredrik kalla dem som tjänar över 31 000 för samhälls bärare, har jag till fullo förstått vilken kall och Cynisk politiker han är. Jag är välutbildad och har en ganska låg lön, min son fick 28 000 i handen han har defenitivt betydligt lägre utbildning än jag, men enligt moderaterna är han samhälls bärare men inte jag som jobbar som förskollärare och vem är framtiden om inte våra barn? Tycker du verkligen att det är rätt?

  3. Jan Nilsson

    Svar till Agneta Pounu (2010-09-19 00:40)
    Hej! Såg ditt namn och gick därför in och svarade. Sparar annars kommentarläsningen nu.
    Tror inte att han någonsin menat eller sagt att en viss inkomstnivå gör en till samhällsbärare. Däremot att många sådana ligger i de inkomstlägena.
    För mig är den som går på praktikantlön samhällsbärare. Liksom den arbetslösa som kanske hjälper sina gamla grannar med det som är svårt. Även pensionären som brukar gå och hälsa på gamla och sjuka, kanske läser för dem, är samhällsbärare.
    Jag har träffat Fredrik R flera gånger och ser honom inte som cynisk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.