Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Det värmde mig

En del har förmodligen blivit besvikna, irriterade eller arga på mig idag. Trots att jag inte deltagit i debatten. (Den som vill kan kryssa flera alternativ)

Men en politisk motståndare sa mot slutet av dagen saker som verkligen gjorde mig glad. Något som ligger kvar och värmer än och uppmuntrar mig till fortsatt arbete. Vissa stunder är det just de som står "på andra sidan" som kan glädja en allra mest.

Visst är det trevligt att höra, ni som är utleda på det ni upplever som onödigt käbbel, att politiker i olika block också kan uppmuntra varandra?

En annan rödgrön fick mig att skratta när han gjorde reflektionen att "En Moderat är en egoistisk socialdemokrat".

Nä, jag tror inte det är så. Inte så enkelt. *s*

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Mattias Eriksson

    ligger mycket i det du säger..beröm eller uppmuntran från en politisk motståndare väger faktiskt oftast tyngre än från någon som delar dina uppfattningar. Visst är det också oftast för mycket käbbel…i många frågor delar ju faktiskt många samma uppfattning. Ibland ser vi hellre skillnader än likheter.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Mattias Eriksson (2010-09-28 01:01)
    Politiken har sina villkor. Det är ännu tydligare högre upp där man alltid ”måste vara” på hugget mot varandra. I alla fall så länge kamerorna är på.
    Desto trevligare är det när mänsklig värme och bekräftelse tillåts komma igenom.

  3. Jan Nilsson

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-09-28 11:10)
    Det borde det inte göra. Antingen har plastlagret där Y:et står lossnat av sig själv eller också har någon hjälpt till. Jag ser framför mig en luring eller två som skulle ha kunnat ta mödan med att modifiera texten. 😉
    Finns balarna kvar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.