Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Moderaterna och Norrland

Hörde just att Moderaternas framgång i Norrland, särskilt i "vissa delar", gör att Norrland och glesbygden kommer att få en större plats i Moderaternas politik. Per Schlingmann bekräftade just detta i 1645-ekot.

Detta gör mig mycket, mycket glad. Gladare än även en okonventionell politiker kanske bör uttrycka.

Jag har inte ångrat min kampanj och personliga satsning, trots generellt svagt resultat i riksdagsvalet. Har arbetet i någon liten mån bidragit till förstärkningen av det statsbärande partiets inställning till Norrland och landsbygden, då hade jag kunnat satsa några sparpengar till!

Schlingmann, du har aldrig gjort mig gladare någon gång förut!

 

Etiketter: , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Pär Andersson (2010-10-01 10:44)
    Oroa dig inte, man ändrar inte i onödan på vinnande lag. Jag minns en del ord som skrevs om henne och än mer många senare erkännsamma ord från vänster till höger. Du får förmodligen betjänas av landshövdingen även en tid framöver.
    Det kan finnas fler uppgifter. Jag hade en privat gissning, men den kan tydligen inte uppfyllas. Hörde nyss ett annat hett tips, men det behåller jag för mig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.