Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Bättring bland företagarna


Jag pratade med en av Umeåregionens mer framträdande företagare på en mataffär i förrgår. Vi språkade bl.a. om politikers ofta diffusa insikter i företagandets praktiska villkor. Tyvärr inte alltid bara längst ut till vänster.
Jag sa att det delvis är företagarnas eget fel. Att man ofta är negativa till anställdas politiska engagemang eller undviker att anställa dem som har politiska uppdrag. Han insåg problemet och sa att de behövde bättra sig.
Det behövs nog så framtidens politiker inte blir mangrant obekanta med privat näringsliv. Förutom från teorierna och valrörelsens snabba besök.
Jag talade inte "för min egen sjuka mor", sökte inte jobb hos honom. 😉

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.