Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Luftkvaliteten i staden

Tur att det inte alltid ser ut så här längs E4;an.

Visst förstår man ändå vitsen med att få det mesta av trafiken utanför staden. En stor vinst är också att det inte blir lika mycket skadligheter som stopp, tomgångskörning och accelerationer inne. Finessen med det inses av de flesta, dock icke alla.

Först trodde jag att  lastbilen brann, men den här stackarn hade nog råkat ut för ett turbohaveri eller något liknande. I främmande land.

Ser du lastbilen? Det fanns inte många av originalhästarna hemma i stallet när finländaren lirkade det skadskjutna ekipaget över E12-viadukten och vidare i riktning mot Scaniaverkstaden, gissningsvis.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.