Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Osedd dag och framtid

Idag händer det saker i Vännäs, frågan är bara vad.

Vi har vår tredje och sista dag av kommunens KLO-utbildning, "Krisledningsprogram för ledningsgrupper på operativ nivå." Några hemskheter kan vi nog vänta att krisledningsnämnden i Vännäs får i knäet.

På jobbfronten blir det också lite hittills osedda saker under dagen. Ska på ett företagsbesök på aftonen efter att kommunstyrelse och tjänstemän "räddat Vännäs". Det står inte direkt stilla. Det händer så mycket att man inte hinner med allt som borde göras.

Idag ska jag se på något som kunde innebära att man får arbeta någorlunda lokalt. Igår var det andra bullar.

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.