Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Om Arkelsten i Aftonbladet

Såg just den här (S)-märkta debattartikeln om Sofia Arkelsten i Aftonbladet. Jag säger bara at den är värd att läsa och förtjänar att vara med i bedömningsunderlaget.

Jag noterade bl.a. vad debattören skriver om hur mycket muta det är för en riksdagsledamot att få ännu en flygresa och ännu ett par hotellnätter.

Läste också en av de många krigsrubriks-artiklarna (ransonerar nu) om att hon fick en lägenhet utan att stå i kö när hon var 23. Får den unge ledarskribeten på Expressen hållas kanske vi under helgen kommer ner till vad  hon eventuellt gjorde i gymnasiet.

Om ett par veckor har åklagaren tagit ställning om åtal i frågan om seminarieresan. Då finns det mer fakta att gå på. Text och information som med största säkerhet inte påverkats av möjligheten till extra inkomster.

 

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

 1. Håkan Rombe

  Det Arkelsten gjort är nog inte så märkvärdigt om än kanske inte lämpligt. Sådana resor tycks vara ganska vanliga bland riksdagsmän. Personligen ser jag inte resor och hotellvistelser i samband med kurser och föredrag som något eftersträvansvärt överhuvud taget, snarare som en pålaga. Drevet har fått sådana överdrivna proportioner att det börjar bli osmakligt. Expressen är inte sämre med sin vedervärdiga publicering av en smygfotograferad gråtande Arkelsten. Det har dock den goda effekten att jag en tid framöver helt avstår från att läsa Expressen.

 2. Isak

  Tänk om man har fått erfara dessa enorma sympatiyttringar
  när era politiska motståndare varit utsatt för mycket värre
  drev. Det är stort att vara ödmjuk för sin nästa även om
  det kostar på. Eller har vi olika värden på människovärdet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.