Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Vi siktar framåt


Moderaterna i Vännäs är som sagt väldigt glada över den 50 %-iga röstökningen i valet.

Ibland kan vi grymta lite över de två röster vi saknade för ytterligare ett mandat, men vi är mest glada.

Vi börjar snart arbetet inför nästa val på allvar. Torsdagen den 11/11 1900 får vi besök av Jörgen Engvall, inspiratör från Moderaternas riksorganisation. Han har arbetat mycket med partiets förnyelse och några av verktygen som använts.

Då tänker jag t.ex. på de 3 000 politikerbesöken som har gjorts i offentlig sektor. De hälsningar vi fått från dem på "välfärdens golv"  har utgjort mycket av grunden till förnyelsen på det området. Jörgen har också arbetat med samtalskampanjen som bidragit till lokal förnyelse i många moderatföreningar.

Vår gäst har också följt den positiva utvecklingen för Moderaterna i Västerbotten och på andra håll i Norrland. Att partiet blir starkare i vår dryga halva av Sverige gör också att Norrlands röst i landets största parti blir starkare. Moderaterna tar ansvar för hela Sverige.

Jörgen hör till de mer osynliga, men viktiga partiarbetarna. Att vi tar hit honom istället för affischnamn när vi ska fira framgången (om också från blygsamma nivåer) betyder att vi siktar mot nästa steg i arbetet i och för Vännäs.

Ni som är eller blir medlemmar är välkomna till församlingsgården i Vännäsby den 11:e. Vill någon från grannföreningarna komma är ni mycket välkomna.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Andreas Jansson (2010-11-01 21:19)
    Det återstår att se det. 😉
    Några saker faller förmodligen på min lott, om jag får bli kvar i Vännäs.
    Har suttit i kommunstyrelsen nu, ksau halva perioden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.