Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Då kan man avsluta

Min tolerans för krångel är begränsad.

Fick just ett nytt bränslekort. Jag har försökt aktivera det ett antal gånger hos banken som administrerar kortet för  bränslebolaget. Processen är inte okrånglig, man ska trycka och lyssna en del. Resan är inte alls oöverstigligt besvärlig, men när man i slutet av den hamnar i en återvändsgränd där det tutar upptaget blir man irriterad.

Det går inte att backa, man måste börja från början. Det kan gå, ett par gånger. Efter flera försök beslutade jag mig för att avsluta kontot.

Att det behövs en del säkerhetsåtgärder för att skydda oss har jag full förståelse för. Blir det för krångligt får man vara glad att det finns flera leverantörer.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-11-10 15:33)
    Jag brukar t.o.m. försöka gynna de som har de kortaste OCR-numren.
    Vi får inleda ett smygande gerillakrig mot krånglet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.