Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Hamnen i hamn


Skönt att höra att Trafikverket tas i örat av infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd i frågan om satsningen på Umeå hamn.

"- Jag förutsätter att Trafikverket följer de avtal som Trafikverket ingår med län och kommuner..", det är i dessa strikta sammanhang ord och inga visor.

De utlovade pengarna till satsningarna på och kring Umeå Hamn ska betalas ut. Satsningen som berör allt från pendlingstrafik till inlandets kommunikationer och leveransmöjligheter ska fullföras, enligt Elmsäter-Svärd.

Hela landet ska leva och några som skrev mycket konspiratoriskt om regeringens och ministrars avsikter ska skämmas.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Pär Andersson

    Problemet med det tilltagande ministerstyrandet är att ministrarna självs inte hinner vara med överallt, trots att regeringskansliet tydligen svällt ut över sina bräddar. Akututryckningar liknande dem hos A-kassan, Försäkringskassan och Migrationsverket blir alltmer legio.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Pär Andersson (2010-11-17 13:12)
    Apropå svällandet i administration så sker det överallt, man kan undra vad det beror på. Framtiden kommer inte att ha råd med det. Varken i stat, landsting eller kommuner. Våra storföretag är inte så mycket bättre. Man får höra horribla historier från insidan ibland.
    Nu tror jag inte att Elmsäter-Svärd behövde lägga så mycket tid på att verbalt ta Trafikverket i örat. Bra det blev gjort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.