Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Glädjande!

Mycket glädjande att Volvo vågar tillsvidareanställa ytterligare 326 personer i Umeå. Det känns väldigt bra för både de enskildas skull, för företaget och för Umeåregionens kommuner.

Mycket har ändrat sig på ett par år. På tre har det hunnit svänga rejält. Någon som minns känslan och scenarierna man såg framför sig när allt slog tvärstopp?

Allt kan vi inte påverka "hemifrån", men just mot bakgrund av den finansiella oron ute i Europa blir det än tydligare att vi behöver en regering som verkligen håller koll på ekonomin. Det tjänar alla på.

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Bo-Gunnar Wikström

  Ja jag håller med dig att det verkligen är glädjande. men……… är inte moderaterna för att det bara ska finnas korta otrygga anställningsformer ? Annars är det ju synd om arbetsgivaren som ju måste ha möjlighet att behandla personalen hur som helst ? Är det inte så att man från regeringshåll avskyr allt vad fackföreningar kämpar för ? Det skiner igenom alldeles för tydligt även om läpparnas bekännelse ibland säger något annat. Vågade man skulle nog alla arbetstidsregler , skyddsförskrifter mm mm försvinna ???

 2. Jan Nilsson

  Svar till Bo-Gunnar Wikström (2010-11-23 11:42)
  B-G, ibland undrar jag lite över var du hämtar dina fördomar. Värst hittills är nog tankarna att moderater vill plåga sjuka. Men där tror jag kanske att du mest vill retas lite.
  Vad gäller trygghet och skydd i arbetslivet, du har inte följt debatten om facket och LAS under den senaste mandatperioden?

 3. Jan Nilsson

  BG, skriv det du menade tydde på att Moderaterna bara vill ha otrygga och korta anställningsformer igen. Jag råkade trycka rött istället för grönt i iPhonen så inlägget försvann.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.