Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Lokalt idag


I eftermiddag hade Annika Jansson och Per Eriksson sin första redovisning av arbetet med Arbetsmarknadsenheten i Vännäs som ska igång vid årsskiftet.

Hur allt ska se ut i detalj är inte klart, men det börjar klarna eftersom. Inriktningen är att man ska hjälpa människor i många olika livssituationer att hitta sin plats i samhälle och arbetsliv. Det handlar verkligen om ett brett spektrum av människor.

Vi lever i en komplex värld och vi fick bl.a. några konkreta exempel på hur människor kan hamna i hemska situationer bara för att man inte haft förutsättningar att riktigt förstå skrifliga eller talade instruktioner.

Alla har inte samma förutsättningar och oväntade förändringar kan tillstöta för vem som helst.

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.