Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Onödigt inlägg, Lennart

Vi hade kunnat debattera idrott, politik och kärnverksamheter utan att dra in (eller ner) de här tjejerna och deras segerglädje, som du gör i din blogg. Hade jag vetat att du skulle använda dem till en sådan här vinkling hade jag inte publicerat texterna och bilderna.

Du, om någon, borde förstå att man även som politiker har ett vardagsliv där man stöter på allmänmänskliga saker som man kan vilja lyfta fram. Som fritidspolitiker finns i alla fall "det vanliga livet", för en totaloffentlig heldygnspolitiker blir det kanske annorlunda.

Jag har inte en fast arvoderad politikertimme och försörjer mig för närvarande delvis som busschaufför. Jag roas av att som amatörskrivare återge olika saker som korsar mina olika spår och vardagsroller. Unga människor och ung entusiasm tycker jag är särskilt roligt. Anonyma och mindre anonyma "hackare" begränsar dock ibland berättarglädjen en smula.

Hinner inte skriva mer, ska rycka in och vikariera för en vän och kollega. Vi kan ta  debatten om de här sakerna vid ett mer passande tillfälle, då den inte solkar några andra.

Etiketter: , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Bara en liten reflektion – skriver vi inte alla tämligen ”onödiga” inlägg här? Inte då bara om man själv bedömer det ”nödvändiga” utan förstås i ännu högre utsträckning om andra gör det.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-12-05 11:51)
    Det mesta vi skriver här är förstås mer eller mindre oviktigt, men jag tycker det var mer än onödigt att politisera just de här inläggen. Jag tror du förstår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.