Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Tur med Turkiet

Från mobilen

Tur med Turkiet. Visst har man tur när man får fara ut och åka i vinterlandskapet en så här vacker dag. Den turkiska delegation jag är ute och åker med tycker kanske det är i kallaste laget. 26 grader minus var det i Vännäs när vi kom till Medborgarhuset. Varmare var det inne hos avgående kommunchefen Lennart Olofsson som berättade lite om kommunens chefs- och genusarbete. Deltagarna är tjänstemän som framöver ska leda jämställdhetsprojekt hemma i det något varmare Turkiet. (Jag höll på att sätta "Cold Turkey" som överskrift, men det får finnas gränser även på en blogg…;-)…)

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.