Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Diverse från dagen


Har försökt sända blogginlägg med mobilen idag, men det vill sig inte alls.

Försökte först med en bild på eleverna från musikskolan som överraskande spelade för oss på kommunstyrelsedagarna på Missionskyrkan i Vännäs. Provade flera gånger, men det gick inte. Vet inte om det är mobilens eller VK:s fel. Tekniken är mestadels bra, allra bäst när den fungerar.

Har samtalat med elever och lärare i Skellefteå ikväll och haft kontakt med en tidigare elev på Mariaskolan. Ibland blir det nästan lite ”split vision” för Herr Nilsson.

Återkommer med reflektioner från KS-dagen, den var givande. Förvaltningschefernas kommentarer till verksamhet och ekonomi under 2010 var mycket värd. Återkommer kanske också till de funderingar som ledde fram till att jag lyfte fram en vänsterpartiet som riktigt gott exempel…

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Andreas Jansson (2011-02-02 21:00)
    Visst måste man få retas en smula. 😉

    Här är vi överens, det var en bra dag. Tycker förvaltningscheferna gjorde en bra och informativ insats.

  2. Lars-Göran Wadén

    Jag bor i Gävle, är författare till boken ”Livet rullar vidare” och arbetar heltid som tillgänglighetskonsult. Just nu är jag en ofta anlitad föreläsare kring tillgänglighet- och bemötandefrågor och reser landet runt. Jag tar upp dessa ämnen med hjälp av humor och en skopa provokation. Anledningen till att jag skriver till dig är att jag föreläser på Folkets Hus i Norsjö klockan 18.30 den 9/2. Du är jättevälkommen att vara med och lyssna, och skriv gärna en recension i din blogg efteråt.

  3. Jan Nilsson

    Svar till Lars-Göran Wadén (2011-02-03 15:37)
    Hej och tack för förtroendet! Hade nog kunnat göra det, men jag befinner mig inte i närheten av Norsjö just då. Hör av dig om du föreläser i Umeåregionen någon gång. Eller Skellefteå, jag är där en del av min tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.