Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Malm mumlar inte

Man får i regel veta vad han tycker.

När han nu uttalar sig om Partiets valprocedur är det återigen ord och inga visor.

Hade någon annan refererat till Stalin och Sovjetunionen hade det kanske tagit hus mest överallt. När det är Malm kanske det passerar mer obemärkt.

 

Etiketter: , , , , ,

8 kommentarer

  1. Christine Svensson

    Absolut tycker jag det verkar som att det passerar obemärkt. Det är tyst i leden. Men, det var ju fler än Malm som reagerat. Samtidigt kan ju de som står på ”listan till- tänkta” inte klaga…

  2. Jan Nilsson

    Svar till Maria Skiddi (2011-03-09 09:48)
    Det är nästan så att man önskar att partiet lyckas snart. Ingen vidare reklam för politiken det här.

  3. "Bad dream"

    Jag tror Mona kommer ordna så att östros blir ny partiledare och hon själv vice partiledare. Sedan kommer hon låta lönnmörda honom för att sedemera återta posten som generalsekreterare i Sveriges socialistparti. Hon kommer byta ut internationalen mot hennes egen hymn, Monas hymn. Ett worst case scenario vore att hon lyckas få med centern och återtar makten över Sverige, bara för att året efter förstatliga böndernas mark. De som opponerar sig får jobba med lika lön (12 kr/14 timmarsdag) i Trollhättan i den återtagna bilfabriken. SAAB V4 massproduceras igen fast med 100 ggr högre produktionskapacitet. Överallt reses Mona-statyer, till och med i Tvärålund.
    Undrar om jag blandar ihop något jag läste i skolan nu. Fast man vet aldrig. Har läst bloggar som pekar tydligt på historian också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.