Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Telepatisk motionsordination?


Efter en förhållandevis aktiv vilodag blev det en sen tupplur. Den avbröts efter en lagom kvart av doktorn som ringde och frågade om det inte vore bra med lite motion. Det är som om han kände på sig när det är dags för mig att röra på speleverket.

Att det vore bra kunde inte förnekas, särskilt inte efter en helg då jag inte precis fastat. Han var ovanligt rapp på steget ikväll, doktorn. Eller också var jag lite seg efter en kort natt, tuppluren och dagens kalasmiddag. Det blev 45 trevliga minuter i spänstigt tempo och samtalsämnen som sträckte sig från Vännäs över Tripoli och in i evigheten.

På tal om fasta så har jag påbörjat en viss nätreträtt. Utvecklingen bromsades upp kring valet då det trots lite påtryckningar inte blev något twittrande. Sedan har jag minskat dagboksskrivandet på bloggen. Faktiskt har jag mer än halverat antalet blogginlägg och är inte längre den moderatpolitiker som har flest i landet enligt Politometerns statistik. Nu har jag dragit mig tillbaka från Facebook. Får se hur det blir framöver.

Veckan innehåller en del lokalpolitik, tyvärr lite "misslagomt" utspridd för en som deltidsarbetar i Skellefteå. Det blir budgetberedning och Barn- och utbildningsnämnd och ett antal timmars inläsning.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.