Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Äldre


Det har varit mycket som kretsat kring äldre idag. Agneta var i förmiddags med på ett seminarium om demensvård som var väldigt bra och berörde henne väldigt mycket. Äldrefrågorna har dykt upp i flera sammanhang sedan också. Det är också ett område där utmaningarna är stora framöver.

En av de spänstigare politiker jag mött var en engelsk EU-parlamentariker som först gjort ett arbetsliv som affärsman innan han tog den politiska uppgiften upp mot, och in i, pensionsåldern. Jag gillar sån ”återvinning”. Det är inte bara unga det behövs fler av i politiken. Intellektuellt spänstiga äldre som har med sig en ocean av erfarenheter från andra arenor skulle kunna göra mycket nytta i våra partier.

T.ex. i Moderaterna. Välkommen!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.