Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Glömde byxorna


Idag har jag framträtt i kjol, så såg det i alla fall ut.

I själva verket är det ett manligt kenyanskt plagg som ser ut som en kjol. När jag fick det på Bethania Academy lovade jag att bära det vid skolavslutningarna och det har jag gjort. Mer imponerande är att Patrik, resenären i sjuan, tog på sig sin vid avslutningen på Björkskolan ikväll. Det är känsligare med sånt i den åldern, men han klarade det galant.

Ikväll vid hemkomsten fick jag ett par klädplagg av Agneta. När hon kom till affären där jag utimellan handlar kläder tog de fram ett par byxor som var mina och som hängt där ett tag, rätt länge faktiskt.

Efter köpet skulle de läggas upp, sen kom våren, jobbfunderingarna, själva Afrika och mycket annat emellan. Tror jag tar dem i morgon, de matchar årstiden.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-06-16 06:59)
    Nej, nej. Det vidtogs vissa ”precautions”. Det verkar vara vanskligt att vada fram i långa tygsjok, så jag behöll jeansen trots värmen. Just in case.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.