Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Förstoppning


Tänkte jag skulle låta bli att öppna datorn sista helgen i full frihet, men det blir nog inte så.

Kameran börjar vara full av sommarbilder och nu krävs det tömning. I morgon kan det bli många nya foton om vädret tillåter trafik i havet med aningen större småbåtar. Vi ska i så fall besöka ett speciellt minne från kalla krigets dagar. Tiden de flesta av den här bloggens läsare har upplevt. Då hotet mot Sverige var påtagligt och ständigt närvarande.

När jag orkar och får tid ska jag ta mig igenom de senaste veckornas bilder. Har en känsla av att bloggläsarna kan komma att drabbas av några av dem.

Att det är skillnad på polisens resurser i olika delar sa landet är ingen nyhet. Har fått ett rejält bevis för det. Tror att jag väntar med att säga mer innan jag kan använda dagens bilder.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.