Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Nu är tomtarna ute


Har inte haft tid med bloggande idag. Fick annars några bra bilder som jag gärna hade lagt ut. Men, de läggs till sommarens bildhög så länge. Datorn där bilderna finns kommer sällan upp ur fodralet för närvarande.

Var in och tittade om det kommit kommentarer tidigare ikväll. Då hade 5-600 varit in och tittat under dagen. En stund senare skulle 11-1200 varit in. Har svårt att tro att man på en liten stund sprätter från plats 12-13 till topps när inget skrivits. Gissar att några tomtar roar sig med att klicka upp olika bloggskribenter och nu blev det Nilssons tur.

Nåja, det hör till de riktiga småsakerna i vår oroliga, trasiga, sköra och kärleksfattiga värld.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.