Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ta bort honom


I Norge pågår en rätt kraftig reaktion mot tidningar som ständigt bär fram massmördarens omopererade och sminkade reklamansikte på sina framsidor.

Jag tycker att det räcker mer än väl med de oretuscherade bilderna från polisbilarna. Idag har Aftonbladet återigen en av hans egna tillrättalagda bilder i mitten längst upp på sin hemsida. Förutom alla andra orsaker att minska exponeringen av honom riskerar massvisningen att trigga fler dårar som skulle kunna ge sitt liv för en tiondel av det mediautrymme hans ansikte har fått.

När han absolut måste visas, ta de skabbigaste bilderna. Det finns ändå inga som visar honom och det han gjorde på ett rättvisande sätt.

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Pär Andersson

    Helt rätt! När det gäller islamiska terrorister plockas alltid de värsta bilderna fram. Denne blonde mördare däremot visas alltid från sin bästa sida. På sätt och vis har media tillmötesgått hans taktik att framställa sig själv som en frälsare. Avskyvärt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.